A Japanese [Sushi] Roll House in the Forest

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS
Portugues:
Shell House foi projetado pelo escritório de arquitetura japonês Artechnic, e foi concluída em 2008. A moradia (casa ou se você preferir) está localizado na região de Karuizawa Kitasaku, Nagano, cerca de 60-90 minutos fora de Tóquio. É um destino popular para o fim de semana para aqueles que procuram sair da metrópole e para os belos cenários da natureza.
Esta casa curvilínea e muito bem trabalhada foi projetado com a intenção de manutenção mínima. Os proprietários fazem viagens curtas, mas freqüentes aqui e eles não querem gastar uma parte significativa do seu tempo com manutenção e conservação; que prefiro muito mais para maximizar seu tempo de lazer, uma vez que eles chegaram. Para resolver isso, artechnic criou um sistema de controle central que permite que todo o equipamento mecânico e elétrico para ser gerido por três botões.
A região também é conhecida por sua baixa temperatura e alta umidade. Para combater isso, de concreto foi usado para proteger a casa da humidade. Um sistema de pavimento feitos-aquecimento também foi instalado para minimizar a utilização de energia de calor e reduzir o problema de esvaziamento de drenagem nas regiões frias. Uma descrição do sistema de condicionamento de ar pode também ser encontrado abaixo.
Confira a galeria incrível de fotos desta bela metro quadrado 329 (3.541 m²) casa abaixo, e visite archdaily para uma revisão mais abrangente do projeto original. Divirta-se!
English:
Shell House was designed by the Japanese architecture firm artechnic, and was completed in 2008. The villa (or cottage if you prefer) is located in the Karuizawa region of Kitasaku, Nagano, about 60-90 minutes outside of Tokyo. It’s a popular weekend destination for those looking to get out of the bustling metropolis and into the beautiful surroundings of nature.
This curvaceous and beautifully crafted home was designed with the intent of minimal maintenance. The owners make short but frequent trips here and they do not want to spend a significant portion of their time with maintenance and upkeep; they would much prefer to maximize their leisure time once they have arrived. To address this, artechnic created a central control system that enables all mechanical and electrical equipment to be managed by three buttons.
The region is also known for its low temperature and high humidity. To combat this, concrete was used to protect the home from humidity. A custom made floor-heating system was also installed to minimize the use of heat energy and reduce the trouble of emptying drainage in the cold regions. A description of the air conditioning system can also be found below.
Check out the incredible gallery of pictures of this beautiful 329 square meter (3,541 sq ft) home below, and visit ArchDaily for a more comprehensive review of this unique design. Enjoy!



Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS
Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS
Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Design by ARTECHNIC | Photography by NACASA & PARTNERS

Nenhum comentário:

Postar um comentário